Uudisrakentamista ammattitaidolla Harjavallasta koko Satakuntaan

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Unelmoitko uudesta kodista? JKS Rakentajat Oy toteuttaa uudisrakentamista Harjavallasta käsin kaikkialla Satakunnassa. Palvelemme sekä yksityisiä asiakkaita että yrityksiä.

Ota meihin yhteyttä ja kerro lisää rakennusprojektistasi! Rakennamme yli 30 vuoden kokemuksella esimerkiksi omakoti-, rivi- ja paritalot. Palveluihimme kuuluvat myös runkotyöt ja hirsirakentaminen.

Uudisrakennuskohteet avaimet käteen -periaatteella

Me toteutamme kaikenlaiset uudisrakennuskohteet, kuten omakotitalot, rivitalot ja paritalot sekä kaikenlaiset piharakennukset, pitkällä kokemuksella. Hoidamme rakennusprojektit toiveidesi mukaan avaimet käteen -periaatteella. 


Tilaamalla koko työpaketin osaavalta tiimiltämme vapaudut rakentamiseen liittyvästä stressistä ja kiireestä. Me hoidamme työn suunnittelun yhteistyössä kanssasi ja toteutamme rakennustyön tarkkaan toiveitasi noudattaen. Hoidamme koko paketin aina viimeistelyyn ja loppusiivoukseen saakka.

Halutessasi voit myös pyytää meidät toteuttamaan vain osan uudisrakennushankkeestasi. Teemme esimerkiksi runkotyöt tarkasti ja luotettavasti. Voit tilata meiltä myös ovi- ja ikkuna-asennukset.

Teemme myös remonttitöitä

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi!

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro, minkälaista uudisrakennushanketta suunnittelet! Annamme tarjouksen työstä mahdollisimman nopeasti. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavat palvelut, joten älä epäröi kertoa meille toiveistasi.


Palvelemme Harjavallasta käsin kaikkialla Satakunnan alueella. Teemme uudisrakentamistöitä Harjavallan ohella siis esimerkiksi Porin seudulla, Kokemäellä, Eurassa, Nakkilassa ja Ulvilassa.

Uudisrakentaminen ei rasita, jos annat projektin kokeneen ammattilaisen käsiin. Me hoidamme rakennushankkeet Harjavallassa ja muualla Satakunnassa – kysy lisää!

Ota yhteyttä