Remontit taatulla laadulla – remontointipalveluja Harjavallassa ja muualla Satakunnassa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Monipuoliset remontointipalvelut kuuluvat JKS Rakentajat Oy:n palvelutarjontaan. Voit tilata meiltä erilaiset remontit, saneeraukset ja muut suuret sekä pienet remontti- ja uudistyöt Harjavallassa sekä muualla Satakunnassa. Taivumme myös perinnerakentamiseen, joten meiltä saat myös hirsirakentamiseen liittyvät palvelut.

30 vuoden kokemuksemme remontti- ja rakennusalalta takaa laadukkaan lopputuloksen. 

Palvelemme mielellämme sekä kotitalouksia että yrityksiä – ota rohkeasti yhteyttä!

Monipuoliset huoneistoremontit

Kaipaako kotisi uutta ilmettä tai perusteellista remonttia? Me toteutamme pitkällä kokemuksella huoneistoremontit laidasta laitaan. Uudistamme kodit ja muut rakennukset lattiasta kattoon asiakkaan toiveiden mukaan. Myös kevyemmät pintaremontit ja sisustustyöt onnistuvat ongelmitta.


Hoidamme vaativatkin rakennussaneeraukset erilaisissa kohteissa. Voit tilata meiltä myös esimerkiksi vesikattotyöt sekä ovi- ja ikkuna-asennukset.

Työskentelemme vankalla kokemuksella myös kosteissa tiloissa. Toteutamme turvallisesti ja kestävästi esimerkiksi sauna- ja kylpyhuoneremontit.

Tutustu myös uudisrakennuspalveluihimme

Kerro remonttitoiveistasi – me toteutamme ne!

Pyrimme palvelemaan asiakkaita niin uudis- kuin perusrakentamisenkin saralla mahdollisimman kattavasti. Saat meiltä täydelliset remonttipaketit tai pienemmät kokonaisuudet omien tarpeidesi mukaan. Muista, että rakennamme myös laadukkaat terassit. Samoin voit tiedustella meiltä hirsirakentamiseen liittyviä palveluita, kuten esimerkiksi hirsien vaihtoja uusiin.


Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse ja kerro toiveistasi! Tulemme tarvittaessa tutustumaan remonttikohteeseen, sillä näin voimme antaa mahdollisimman tarkan hinta-arvion työstä.

Tarjoamme perusrakentamista, perinnekorjausta ja muita palveluitamme Harjavallasta kaikkialle Satakuntaan – ota yhteyttä jo tänään!

Tilaa meiltä sujuvat remontit Harjavallan seudulla tai muualla Satakunnassa. Olemme perusrakentamisen ammattilaisia – soita ja kysy lisää!

Ota yhteyttä