Kestävät ja tyylikkäät terassit Harjavaltaan ja muualle Satakuntaan

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

JKS Rakentajat Oy toteuttaa erilaiset terassit ja pergolat, eli puutarhakatokset, mittatilaustyönä asiakkaille Harjavallan seudulla ja muualla Satakunnassa. Jos haaveilet toimivasta terassista, jossa on mukava viettää aikaa ja vaikka laittaa

ruokaa säällä kuin säällä, ota meihin yhteyttä! Uudisrakentamisen ammattilaisina toteutamme tarvittaessa myös muut ulkotilojen rakenteet ja rakennukset.

Suunnitellaan yhdessä unelmiesi terassi

Toteutamme terasseja ja pergolakatoksia yli 30 vuoden kokemuksella. Me tiedämme minkälainen terassi kestää aikaa, käyttöä ja Suomen kovia sääoloja. Voit siis luottaa asiantuntemukseemme ja työmme korkeaan laatuun. 


Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälainen terassi palvelee tarpeitasi. Suunnittelemme ja toteutamme terassit kaikenlaisiin kohteisiin toiveidesi mukaan. Toteutamme työt laadukkailla materiaaleilla sujuvasti ja häiriöitä aiheuttamatta.

Myös pergola antaa suojaa ja ilmettä puutarhaan. Pergolan alle voit luoda oleskelualueen, jossa Suomen kesästä voi nauttia sekä sateella että auringonpaisteella.

Tutustu myös muihin rakennuspalveluihimme

Tilaa terassi ja nauti ulkoilmasta

Hyvin tehtyä terassia voi hyödyntää keväästä pitkälle syksyyn. Mikäli haluat nauttia terassistasi kesällä, muista pyytää tarjous terassin rakentamisesta hyvissä ajoin! Annamme mielellämme lisätietoa palveluistamme ja hinnoittelustamme sekä puhelimitse että sähköpostitse.

Rakennamme terasseja ja pergolakatoksia paitsi toimipaikassamme Harjavallassa myös muualla Satakunnan alueella. Kysy rohkeasti lisää – olemme palveluksessasi!

Kestävä terassi vaatii osaavaa rakentajaa. Me rakennamme terassit Harjavallassa ja muualla Satakunnassa pitkällä kokemuksella. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä